Rólunk

Kik vagyunk?

A Kortyoló csapatával arra törekszünk, hogy mindenkihez közelebb hozzuk a borok kulturális világát. Továbbá szeretnénk megismertetni az érdeklődőkkel a legelterjedtebb szőlő- és borfajták mellett a kevésbé ismert, de annál nagyobb figyelmet érdemlő borászatok italait.  Élményszerű eseményeink során arra törekszünk, hogy a részt vevők érzékszerveire hatva a gyakorlatban is megtapasztalható legyen a borok vonzereje, a borkóstolás mikéntje, a magyarországi borrégiók kínálata. Ezen kívül borgasztronómiai, illetve egy-egy szőlőfajtát/borvidéket részletesen bemutató kurzusokat is szervezünk.

  • Eseményeinket úgy állítottuk össze, hogy a szakmaiság jegyében az alapvető, elméleti ismeretek átadásán túl gyakorlatorientált részeket, játékos feladatokat is tartalmazzanak. A résztvevőkkel a kóstolt tételeket közösen megvizsgáljuk és részletesen kielemezzük, milyen aromák fedezhetők fel bennük. Megállapítjuk, mi jellemzi az adott borrégióban termő szőlőfajtákat, vagy mit kell tudni az adott pincészetről.

 

Ha egy valóban interaktív, élményszerű és mellette átfogó ismereteket nyújtó eseményre szomjazol, regisztrálj vagy kövess minket!

 

Kapcsolat

email:  info@kortyolo.hu

telefon: +36303950074

web: www.kortyolo.hu