Fizetési tájékoztató régi

Fizetési Tájékoztató

 

Fizetési opciók:

 1. Barion tárcával. A Barion tárcát fel lehet tölteni készpénzzel (bármely CIB bankfiókban) és átutalással is, így indirekt módon készpénzzel és utalással is fizethet. A bankkártya elfogadást is a Barion rendszere végzi.
 2. Bankkártyával (visa, visa electron, maestro, mastercard, american express bankkártyát tudunk elfogadni, tehát nem csak dombornyomott kártyát) elektronikus formában, vagy a helyszínen (amennyiben az adott esemény leírásában szerepel ez az opció).

 

Barion fizetési rendszerről:

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a Barion regisztráció (Barion tárca nyitása), elég megadni bankkártyája számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot.

Ha azonban regisztrál a Barion rendszerbe, későbbi vásárlások alkalmával nem kell újra begépelnie a kártyaadatait egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címe és jelszava. Ez kényelmes és biztonságos fizetési mód.

Hogyan fizethet Barion tárcával?

Ha nincs bankkártyája, de van bankszámlája, ahonnan utalni tud, akkor:

 • Nyisson egy ingyenes Barion tárcát
  a https://secure.barion.com címen.
 • Tegyen a Barion tárcájába megfelelő mennyiségű pénzt a vásárláshoz úgy, hogy a bankszámlájáról átutalja a Barion tárcájába az összeget. Ennek módjáról a Barion honlapján talál részletesebb információt.
 • Fizessen a Barion tárcájával.

Ha bankszámlája sincs, de van készpénze, akkor:

 • Nyisson egy ingyenes Barion tárcát a https://secure.barion.com/ címen.
 • Tegyen a Barion tárcájába megfelelő mennyiségű pénzt a vásárláshoz országszerte bármely CIB bankfiókban való készpénzes befizetéssel
  (bővebben itt).
 • Fizessen a Barion tárcájával.

A Barion fizetést a Barion Payment Zrt, mint elektronikus pénz kibocsátó intézmény üzemelteti. Az egész Európai Unióra érvényes MNB (korábban PSZÁF) engedély száma: H-EN-I-1064/2013, Intézményi azonosító: 25353192.

A Barion rendszere megfelel PCI-DSS, azaz Payment Card Industry Data Security Standards követelményeinek! Bővebben erről itt olvashatsz: https://doksi.barion.com/PCI-DSS

A Barion rendszere a Symantec által kibocsátott, 2048-bites RSA kulccsal ellátott, Class 3 EV (Ex

 

tended Validation) azaz a bankok weboldalain is használttal azonos biztonságot nyújtó SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

 

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.